Easyclick

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u namelijk raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. Het systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratieproduct zoals een plissé of jaloezie geplaatst kan worden. Het frame zelf wordt rechtstreeks met een magneetband op uw kozijn geplaatst. Kortom, EasyClick is dé perfecte oplossing voor raamdecoratie in kunststof of aluminium kozijnen.

Kunststof kozijnen

EasyClick is de perfecte partner voor al uw kunststof kozijnen; het is eenvoudig te monteren zonder boren of schroeven en u verwijdert het net zo gemakkelijk. Wilt u de ramen gaan wassen? Dan haalt u de EasyClick eenvoudig los. Dit montagesysteem zit namelijk met een magneetband op uw kozijn bevestigd. Door het even los te klikken kunt u direct zonder enige hinder uw ramen wassen. Vervolgens klikt u de EasyClick weer gemakkelijk en snel tegen het raam. Een ander voordeel van de EasyClick is dat het ook op een schuin raam of deur geplaatst kan worden.

Combineren

Bij Rispens Zonwering in Winsum is een gevarieerd aanbod aan kleuren. Dit vindt u ook terug in de plisségordijnen en jaloezieën die u kunt combineren met de EasyClick. Wilt u uw EasyClick combineren met jaloezieën dan is dat mogelijk met lamellen van 25 mm breed.

Vragen?

Wilt u meer informatie of wenst u een prijsindicatie over EasyClick als montagesysteem voor uw raamdecoratie? Neem contact op met één van onze specialisten