PERGOLA

Pergolazonwering wordt veelal toegepast op terrassen waar maximaal comfort vereist is. Deze zonwering kan grote oppervlaktes bestrijken en heeft een hoge mate van windstabiliteit. Vanwege de lage muurbelasting is deze zonwering vrijwel overal toepasbaar.

Een pergolazonwering is te voorzien van een unieke ritssluiting. Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en wordt
de windstabiliteit gemaximaliseerd.

Uniek is de mogelijkheid om een extra geïntegreerd doek aan dit model toe te voegen. Dat doek is verticaal uit te rollen en biedt een perfecte oplossing tegen een laagstaande zon.

Ook dimbare LED-verlichting is verkrijgbaar om bijvoorbeeld ’s avonds een boek te lezen of de sfeer te vergroten.Materiaal
Een pergolazonwering is samengesteld uit hoog waardige componenten en aluminium profielen. Daarnaast zijn de doeken, met behulp van de modernste technieken, geconfectioneerd. Hierdoor is duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd.

Garantie

Allround Zonwering staat voor kwaliteit, daarom worden alle producten met 5 jaar fabrieksgarantie geleverd. Deze garantieperiode kan worden uitgebreid naar 10 jaar op arbeid en onderdelen. Onze dealers kunnen u hier verder over inlichten.

Onderhoudspakket

Zoals voor alle producten geldt: goed onderhoud verlengt de levensduur. Daarom zijn voor alle Allround producten, onderhoudspakketten beschikbaar. Wilt u een onderhoudspakket op maat?
Bespreek dan uw persoonlijke situatie met de adviseur.