Aluminium Terrasoverkapping Giallo

Strak, robuust en karakteristiek

Met de Giallo terrasoverkapping geniet u maximaal van het buitenleven. Van uw eerste koffiemoment in de ochtend. Tot en met het ondergaan van de zon. Ongeacht de weersomstandigheden. Met een vrij en open uitzicht.

De Deponti Giallo terrasoverkapping is te herkennen aan zijn strakke robuuste uiterlijk en extra staal verstevigde gootprofiel. Deze extra versteviging maakt het mogelijk om de Giallo op slechts twee staanders uit te voeren met een overspanning van maar liefst 6 meter. Deze maximale overspanning op twee staanders is wat de Giallo uniek maakt. Hierdoor heeft u een vrij en onbelemmerd zicht.

De Deponti Giallo is verkrijgbaar in drie kleuruitvoeringen: verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001) en antraciet structuur (RAL7024). De dakbedekking is uitgevoerd in polycarbonaat, waarbij u kunt kiezen voor opaal of heldere platen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk te kiezen voor ultra helder of solar control polycarbonaat platen. Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires. U kunt denken aan een zijspie, zijwand, glazen schuifwand  of LED verlichting. Kijk bij onze accessoires voor meer informatie.

Danenberg-Shop-Deponti-Giallo-7-1

Het beste aan huis omdat: 

  • Strak design
  • Verstevigd gootprofiel met staalstrip
  • Zes meter overspanning op twee staanders

Uitvoeringen

Details

KleurenVerkeerswit structuur (RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024)
GootRecht*
StaandersRechthoekig 115×150 mm (tweedelig zonder voetplaat)
DakbedekkingPolycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder / Solar control)
Breedte (mm)4060/5060/6060/7060 of een veelvoud hiervan
Uitval (mm)2500/3000/3500/4000/6000
  
 _________________
 *Ronde of klassieke sierlijst mogelijk tegen meerprijs

Materiaal

Terrasoverkappingen zijn samengesteld uit hoogwaardige componenten en aluminiumprofielen. Het materiaal is voorzien van extra behandelingen; waardoor deze is afgestemd op de Nederlandse (wisselende) weersomstandigheden. Hierdoor wordt corrosie voorkomen.

Montage

Rispens Zonwering voldoet met al haar producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit komt uitsluitend tot zijn recht als het product volgens de voorschriften is gemonteerd. Wij beschikken over goed opgeleide monteurs die de montage geheel naar wens verzorgen.

Garantie

Rispens Zonwering staat voor kwaliteit, daarom worden alle producten met 5 jaar garantie geleverd. Als reparatie of vervanging nodig is, neem dan contact met ons op.

Onderhoudspakket

Zoals voor alle producten geldt: goed onderhoud verlengt de levensduur. Daarom zijn voor alle producten onderhoudspakketten beschikbaar. Wilt u een onderhoudspakket op maat? Bespreek dan uw persoonlijke voorkeur met onze adviseur.

5b698ee50876d789413531