Markiezen

Functionele zonwering met een nostalgische uitstraling 

Markiezen bieden een goede bescherming tegen de zon omdat de zon van alle kanten wordt tegengehouden. Naast de zonwerende functie, bieden markiezen ook verfraaiing voor de gevel.  

De mogelijkheden met markiezen zijn groot. U hebt de keuze uit aluminium, hardhouten en grenenhouten frames. Standaard worden de markiezen in 4 kleuren aangeboden. Het is ook mogelijk om het houtwerk in dezelfde kleur als het schilderwerk van de woning uit te voeren.  

Vast model
Dit model is geschikt als de markies nooit omhoog hoeft.
Klik Hier
Baldakijnen
Dit model is uitermate geschikt voor een koninklijk ontvangst voor uw klanten.
Klik Hier
Klapmodel
Dit model is geschikt voor situaties waarbij een grote uitval noodzakelijk is, maar esthetisch niet verantwoord zoals bij grote openslaande deuren.
Klik Hier
Standaard model
Dit is het meest voorkomende model waarbij de uitval gelijk is aan de werkhoogte en wordt gebruikt in situaties waar geen doorloop nodig is.
Klik Hier
Petmodel
Bij dit model heeft de uitslag de vorm van een pet en is altijd groter dan de werkhoogte. Dit model is toe te passen bij situaties waarbij een doorloop vereist is. Onze markiezen zorgen voor een nostalgische uitstraling waardoor u jarenlang plezier hebt van perfecte zonwering.
Klik Hier
Previous
Next