Markiezen

Functionele zonwering met een nostalgische uitstraling 

Markiezen bieden een goede bescherming tegen de zon omdat de zon van alle kanten wordt tegengehouden. Naast de zonwerende functie, bieden markiezen ook verfraaiing voor de gevel.  

De mogelijkheden met markiezen zijn groot. U hebt de keuze uit aluminium, hardhouten en grenenhouten frames. Standaard worden de markiezen in 4 kleuren aangeboden. Het is ook mogelijk om het houtwerk in dezelfde kleur als het schilderwerk van de woning uit te voeren.  

Vast model
Dit model is geschikt als de markies nooit omhoog hoeft.
Klik Hier
Baldakijnen
Dit model is uitermate geschikt voor een koninklijk ontvangst voor uw klanten.
Klik Hier
Klapmodel
Dit model is geschikt voor situaties waarbij een grote uitval noodzakelijk is, maar esthetisch niet verantwoord zoals bij grote openslaande deuren.
Klik Hier
Standaard model
Dit is het meest voorkomende model waarbij de uitval gelijk is aan de werkhoogte en wordt gebruikt in situaties waar geen doorloop nodig is.
Klik Hier
Petmodel
Bij dit model heeft de uitslag de vorm van een pet en is altijd groter dan de werkhoogte. Dit model is toe te passen bij situaties waarbij een doorloop vereist is. Onze markiezen zorgen voor een nostalgische uitstraling waardoor u jarenlang plezier hebt van perfecte zonwering.
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Markiezen, eigentijdse nostalgie

Dé mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Markiezen en duurzaamheid

Natuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook.

De basis voor een langere levensduur van uw houten markiezen wordt al gelegd in ons productie proces. Alleen de beste kwaliteit hout wordt geselecteerd voor het vervaardigen van de houten frame’s en kappen. Deze selectie is mogelijk door eigen inkoop bij gerenomeerde houtleveranciers. Door vervolgens gebruik te maken van de beste verfsoorten en moderne productie technieken voor het voorbewerken en spuiten van het hout wordt de beste basis gelegd voor een topproduct waar u vele jaren plezier aan beleefd.

 

De basis van een Betalux® markies wordt gevormd door ambachtelijk handwerk. Traditioneel vakmanschap, waarbij de details nooit uit het oog worden verloren. Door een hoogwaardig afwerkingsniveau in combinatie met een high-end verfsysteem en de toepassing van de eerste klas materialen en onderdelen onderscheiden Betalux® markiezen zich op alle fronten.