Lamellen

Toppoint lamellen: uw privacy zo geregeld

Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen. Door de lamellen op elke positie te kunnen plaatsen is het mogelijk om een perfecte lichtinval te creëren en privacy te garanderen. Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stof, Iso Reflex®, PVC en aluminium.

Stoffen en screendoek lamellen: Voor warme uitstraling.
Iso Reflex® lamellen: Isolerend, geluiddempend én reflecterend
Aluminium lamellen: Voor een strakke en zorgeloze raamdecoratie, ook in vochtige ruimtes.
PVC lamellen: De oplossing voor in de badkamer.

Stoffen lamellen, sfeervol en praktisch

Lamellen zijn toepasbaar in vele woonstijlen. Stoffen lamellen zijn er in meer dan 100 kleuren. Een te warme kamer? Kies dan voor een coating die licht en warmte weert. Stoffen verticale lamellen zijn er ook in een vlamvertragende variant, wel zo veilig.

Screendoek, ook voor lamellen

Ideaal voor vochtige ruimtes als de badkamer of keuken, lamellen van screendoek. Screenstof heeft een hoge kleurechtheid, is goed lichtdoorlatend, brandvertragend en vochtbestendig. Screendoek is zonwerend, vocht- en schimmelbestendig, sterk en makkelijk afneembaar.

Toppoint heeft een unieke en grootse collectie screendoeken. Ook verkrijgbaar in mooie trendkleuren zoals brons of koper. De screendoeken hebben verschillende transparantie, zo is er altijd een passende oplossing.