Aluminium Terrasoverkapping Ribolla

 

Overal genieten van een vrijstaand en overdekt terras

Achter uw gazon. Bij de vijver. Of bij het zwembad. Met de Ribolla van Deponti brengt u binnen naar buiten. Op elke gewenste plek in uw tuin

Buitenleven op elke gewenste plek
Met een terrasoverkapping brengt u binnen naar buiten en creëert u een heerlijke plek direct grenzend aan uw woning. Met de Ribolla presenteert Deponti echter een overkapping die geheel vrijstaand te plaatsen is in uw tuin. De constructie van deze overkapping staat volledig op zichzelf. Hiermee bent u niet afhankelijk van plaatsing tegen een gevel. Op elke gewenst plek creëert u zo een overdekt terras en geniet u optimaal van het buitenleven.

Kenmerken

Het hoogste punt van de Ribolla zit aan de voorkant. Hierdoor zijn de afvoer en goot fraai weggewerkt aan de achterkant. Deze overkapping is bovendien flexibel in te richten. Hij wordt standaard geleverd met een dichte achterwand, één dichte zijwand (of een zijwand voorzien van een ultra helder polycarbonaat venster) en één zijwand met een bordes. Uiteraard zijn andere combinaties en varianten mogelijk en is de Ribolla aan te passen naar uw wensen en situatie.. Kijk bij onze accessoires voor de mogelijkheden.

ribolla vrijstaande overkapping

Het beste aan huis omdat: 

  • Overal in uw tuin te plaatsen
  • Flexibel in te richten
  • Veel keuzes in afwerking

 

Uitvoeringen

Details

KleurenVerkeerswit structuur (RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024)
GootRond of klassiek
StaandersVierkant
DakbedekkingPolycarbonaat (Opaal / Helder / Ultra helder/ Solar control)
Breedte (mm)4060/5060/6060
Uitval (mm)2500/3000/3500/4000

Materiaal

Terrasoverkappingen zijn samengesteld uit hoogwaardige componenten en aluminiumprofielen. Het materiaal is voorzien van extra behandelingen; waardoor deze is afgestemd op de Nederlandse (wisselende) weersomstandigheden. Hierdoor wordt corrosie voorkomen.

Montage

Rispens Zonwering voldoet met al haar producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit komt uitsluitend tot zijn recht als het product volgens de voorschriften is gemonteerd. Wij beschikken over goed opgeleide monteurs die de montage geheel naar wens verzorgen.

Garantie

Rispens Zonwering staat voor kwaliteit, daarom worden alle producten met 5 jaar garantie geleverd. Als reparatie of vervanging nodig is, neem dan contact met ons op.

Onderhoudspakket

Zoals voor alle producten geldt: goed onderhoud verlengt de levensduur. Daarom zijn voor alle producten onderhoudspakketten beschikbaar. Wilt u een onderhoudspakket op maat? Bespreek dan uw persoonlijke voorkeur met onze adviseur.

5b698ee50876d789413531