Horren

Heerlijk je ramen en deuren open zetten bij warm weer. Maar wél zonder dat zoemende en stekende insecten je uit je slaap houden ’s nachts. Of je lastigvallen in de keuken. Dat kan met een goede hor voor je raam of deur.

Bij Rispens Zonwering vind je verschillende horren voor uw raam en/of deur, maar ook speciale horren voor je dakraam. Naast de goede maat, is het belangrijk dat je de hor kiest, die past bij hoe je hem gaat gebruiken.

 

DE JUISTE HOR VOOR
JE RAAM OF DEUR

Zoek je een goede deurhor? Ga je voor een hordeur met frame, een horgordijn, een deurrolhor, een plissé hordeur, een vliegengordijn of een lamellenhor? Niet alleen wat je mooi vindt bepaalt je keuze. Ook voor raamhorren ben je bij Ons aan het juiste adres. Houd wel even rekening met het soort raam waarvoor je op zoek bent naar een hor. Voor een draaikiepraam heb je namelijk een andere hor nodig voor een dakraam. Bij het uitzoeken van de hor is het slim om de maten van de deur of het raam bij de hand te hebben. En te weten of de deur of raam naar binnen of buiten opengaat. Zo weet je namelijk aan welke kant de hor moet komen. Ook maakt het verschil naar welke kant een raam of deur draait of kantelt.

Montage

Rispens Zonwering voldoet met al haar producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit komt uitsluitend tot zijn recht als het product volgens de voorschriften is gemonteerd. Wij beschikken over goed opgeleide monteurs die de montage geheel naar wens verzorgen.

Garantie

Rispens Zonwering staat voor kwaliteit, daarom worden alle producten met 5 jaar garantie geleverd. Als reparatie of vervanging nodig is, neem dan contact met ons op.

Onderhoudspakket

Zoals voor alle producten geldt: goed onderhoud verlengt de levensduur. Daarom zijn voor alle producten onderhoudspakketten beschikbaar. Wilt u een onderhoudspakket op maat? Bespreek dan uw persoonlijke voorkeur met onze adviseur.

Bekijk hier meer afbeeldingen